МедияБНТ1: ГАЛА СПЕКТАКЪЛ "120 ГОДИНИ БЪЛГАРСКО ЦИРКОВО ИЗКУСТВО"

Към видеото:  http://imedia.bnt.bg/predavanyia/sa-obshteniya/ochakvajte-120-godini-balgarsko-tsirkovo-izkustvo-na-31-12-ot-17-30НОВА ТВ: "ЮБИЛЕЙНИ ГАЛАСПЕКТАКЛИ: 120 години цирк в България"

  Представленията събират родните мегазвезди под един купол   Цирк „София” организира поредица от пет галаспектакъла, с които ще бъде поставено началото на честванията по случай 120-тия юбилей на българското цирково изкуство. Представленията, които ще се състоят на 16, 17 и 18 декември, ще съберат под един...БНТ: "120 години българско цирково изкуство"

  Галаспектакли по случай 120 години Българско цирково изкуство ще ни радват през декември под купола на цирк "София". Проектът е мащабен и без аналог в последните десетилетия. Шапитото на Българския национален цирк вече е построено на новата циркова площадка в обновения парк "Възраждане" в Зона Б 5. Само за...БНР: "Енчо Керязов и още 39 от най-добрите ни циркови артисти на манежа в спектаклите „Пътят продължава“"

  40 от най-добрите български циркови артисти ще вземат участие в най-мащабния цирков проект – 120 години българско цирково изкуство.  Гала спектаклите  ще открият тържествено поредицата събития свързани с юбилея на това завладяващо изкуство, който е през 2017 година. Петте представления са посветени на...